Kelgin: Partner in Campers

Camperen in crisistijd? Het antwoord van Kelgin Campers is: samenwerken. Kelgin wordt graag uw Partner in Campers. U kunt op verschillende manier profiteren van deze samenwerking. Wilt u goedkoper huren voor uw jaarlijkse vakantie? Of wilt u uw eigen camper voor de deur tegen lagere kosten? Kies op deze pagina de variant die bij u past en lees hoe Kelgin ook uw Partner in Campers kan zijn.

Wilt u gewoon voor een week een nieuwe of jonge camper huren. Ook dan is Kelgin graag uw parner. Zoekt u een nieuwe of jonge gebruikte camper om te kopen? Dan vindt u bij Kelgin schitterende campers voor heel scherpe prijzen en met een prima service en garantie. Kies bovenaan deze pagina de knop 'Te koop' of 'Te huur'.

Partner voor uw eigen camper

Camperverhuurservice

U kiest voor het gemak van uw eigen camper voor de deur. Zo kunt u het hele jaar door weg, wanneer u maar wilt. Maar om de kosten te drukken, wilt u uw camper enkele weken per jaar verhuren.

Lees meer...

Partner voor uw vakanties

Camperabonnement

Het Kelgin Camperabonnement is de manier om uw campervakantie een stuk voordeliger te maken. Voor wie een camper wil kopen om daar jaarlijks één of meer reizen van een paar weken mee te maken, is het Kelgin Camperabonnement een goedkoop en makkelijk alternatief. Voor de camperhuurder die ieder jaar opnieuw een aantal weken boekt, is de korting (oplopend tot 32%) wel heel aantrekkelijk.

Lees meer...

Partner voor uw portemonnee

Camperaandeel

Het Kelgin Camperaandeel is net als het Kelgin Camperabonnement een vorm van crowdfunding die u een flink rendement oplevert. Bij het Kelgin Camperaandeel kiest u niet voor een rendement in natura (camperhuur), maar in de vorm van een forse bonus aan het eind van de looptijd. Een Kelgin Camperaandeel is er al voor kleinere bedragen. Voor 2023 hebben we het voornemen om op deze manier o.a. een uitbreiding van het aantal huurcampers te financieren om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen.

Lees meer...

Partner voor uw zaak

Camperverhuurorganisatie

Kelgin Campers heeft door de jaren heen ruime ervaring opgedaan in de camperverkoop en -verhuur. Deze ervaring willen we samen met kleine en startende ondernemers delen. Voor een nieuw op te zetten landelijk camperverhuur-label zoekt Kelgin Campers betrouwbare partners die een kwalitatief goed product leveren.

Lees meer...

Partner in Campers

Kelgin zoekt als uw Partner in Campers naar nieuwe wegen om in deze crisistijd de camper voor u aantrekkelijk en betaalbaar te maken. Naast de bovengenoemde bijzondere manieren van samenwerken hebt u in Kelgin Campers ook een uitstekende partner voor het gewone maatwerk.

Wilt u gewoon voor een week een nieuwe of jonge camper huren? Dan is Kelgin graag uw parner. Zoekt u een nieuwe of jonge gebruikte camper om te kopen? Dan vindt u bij Kelgin schitterende campers voor heel scherpe prijzen en met een prima service en garantie.

Bel uw partner in campers op 0113-233146 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Partner voor uw plan op maat

Camperplan

Vaak gaat aan de aanschaf van een camper een jarenlange voorbereiding vooraf. U kijkt rond en ontdekt wat er in de camperwereld allemaal te koop is. U zoekt naar wat bij u past en maakt uw plan. Juist voor wie pas op termijn een camper gaat kopen, biedt het Kelgin Camperplan voordeel.

Lees meer...

Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter